Чакапули I1
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг қой еті, 2 кг әр түрлі жаңа піскен шөптер (эстрагон, кинза, петрушка және жасыл ткемали), 100 г құрғақ ақ шарап, дәміне қарай тұз бен бұрыш, ткемали тұздығы.
Сипаттамасы Етті ұсақтап турап, кастрюльге салыңыз. Етті өз майында 10-15 минут қайнатыңыз. Сөндіргеннен кейін шарап құйып, 10 минут қайнатыңыз. Жасылдарды мүмкіндігінше ұсақтап турап, кастрюльге құйыңыз. Тұз, бұрыш, ткемали қосып, шамамен 20-25 минут қайнатыңыз. Үстелге ыстық күйінде қызмет етіңіз. Кахети шарабы бұл тағамға өте қолайлы.