Тұздалған-тәтті тұздықта бұқтырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 0,5 кг сиыр немесе шошқа еті, пияз, 3 ас қасық. қаймақ қасықтары, сәбіз, 2 ас қасық. ұн қасықтары, 1 ас қасық. қасық сірке суы, 1 ас қасық. қасық қант.
Сипаттамасы Етті ұсақтап турап, күнбағыс майының көп мөлшерінде жақсы қыздырылған табада қуырыңыз. 5 минуттан кейін етті кастрюльге салыңыз, су, тұз, бұрыш құйыңыз, суға ас қасық қосыңыз. қасық сірке суы мен қант, қайнатыңыз және минут қайнатыңыз. 10-15. Содан кейін 3 ас қасық қосыңыз. қаймақ қасықтары мен аз мөлшерде ұн (ұнды кастрюльге құйған кезде жақсылап араластырыңыз). Тағы 15 минут сөндіріңіз. Қанша порцияға арналған: 4.