Борщ (өте дәмді)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 5 литрге: Сүйегі бар шошқа иығы, 150 г шошқа майы, борщқа арналған 3 текше, 1- сиыр еті, 1 ірі қызылша, 1 үлкен сәбіз, 2 ірі болгар бұрышы (тәтті), 3 орташа пияз, 2 ас қасық. томат пастасы қасықтары, 1,5 ас қасық. 9 пайыздық сірке суы қасықтары, 0,5 ас қасық. қайық қант, 1/4 ұсақ қырыққабат, 7 орташа картоп.
Сипаттамасы СОРПА: 4,5 литр су құйыңыз. Шпательді (сүйекпен) 1 сағат қайнатыңыз, етті алыңыз, суытыңыз. Сорпаға барлық текшелерді қосыңыз, 5 минуттан кейін - дәміне қарай тұз. Қырыққабатты, картопты, сүйекте тұрған етті турап, сорпаға, сосын көкөністерге салыңыз. КӨКӨНІСТЕР: Пиязды, бұрышты, сәбізді электрлік ет тартқыштан өткізіңіз (пияз бен бұрышты өте ұсақтап турап, сәбізді үккіштен өткізуге болады). Қызылшаны жолақтарға кесіңіз. Шошқа майын ерітіп, көкөністерді қуырып, сорпасы бар кастрюльге салыңыз. Сондай-ақ: том. паста, сірке суы, қант. ҚОӘБ 10 минут ішінде салынады. картоп пен қырыққабат дайын болғанға дейін. Содан кейін бәрін 15 минут қайнатыңыз. АСЫҢ ДӘМДІ БОЛСЫН! Неше порцияға арналған: 20. Пісіру уақыты 75 мин.