Гуляш "Венгр тілінде"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер 500 г сиыр еті, кесектерге кесілген, 1 ірі пияз, 1 болгар бұрышы, терісі жоқ 2 қызанақ), 1 шай қасық құрғақ сорпа (ұнтақ), 2 ас қасық. тұздыққа арналған даршын ұнтағының қасықтары, 50 мл құрғақ қызыл шарап.
Сипаттамасы Пиязды және тәтті бұрышты ұсақтап турап, сиыр етінің кесектерімен бірге жабық ыдысқа салып, 100% 4-5 минут қайнатыңыз. Қызанақты ұсақтап турап, етке қосыңыз. Құрғақ сорпаны, тұздыққа арналған даршын ұнтағын және қызыл шарапты араластырыңыз. Гуляшты жабық ыдыста 100% температурада тағы 6-7 минут қайнатыңыз.