Асшаяндардан жасалған тұздықтағы треска
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты7 минут
Өнімдер 400 г треска филесі, 100 г пияз, 150 г асшаян, 150 мл көкөніс сорпасы, 100 г қаймақ, 1 ас қасық. тағамдық крахмал қасық, аздап лимон шырыны, аскөк, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Треска филесін тегіс етіп салыңыз да, лимон шырынын себіңіз. Пиязды ұсақтап турап, асшаянмен бірге балықтың үстіне қойыңыз. Сорпаның үстіне құйыңыз. Жабыңыз және 100% температурада 7-8 минут пісіріңіз. Тағамдық крахмал мен қаймақты аз мөлшерде сорпада ерітіңіз. 100% температурада шамамен 4 минут қайнатыңыз. 100% температурада 7-8 минут пісіріңіз.