Грек тіліндегі шампиньондар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 500 г шампиньон саңырауқұлағы, 100 г құрғақ ақ шарап, 50 г өсімдік майы, 1 лимон шырыны, 1 ас қасық томат пастасы концентраты, 10 г кориандр, бұрыш, тұз, шөптер.
Сипаттамасы Дайындық 10 мин/Пісіру 8 мин Кішкене саңырауқұлақтарды таңдаған жөн. Тазалаңыз, жуыңыз, құрғатыңыз. Майды қыздырыңыз, оған шампиньондарды салыңыз, лимон шырынын, ақ шарапты, кориандрді, томат пастасын, шөптер мен тамырларды қосыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз. 7-8 минутты жаппай, жоғары температурада пісіріңіз. Пісіру кезінде пайда болған шырынға батырылған күйде қалдырыңыз. Өте салқын түрде қызмет етіңіз.