Шараптағы (сырадағы) тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг тауық еті (аяғы, жамбасы), тұз, бұрыш, дәміне қарай дәмдеуіштер, құрғақ шарап 0,5 л. (сыра).
Сипаттамасы Тауық етін тұздап, дәмдеуіштермен сүртіңіз (мысалы, сунели құлмақ, бұрыш, тіпті "Өсімдік" де жарайды)және сарымсақпен. Табаға немесе кішкене пісірме табаққа мықтап салыңыз, шарап немесе сыра құйыңыз да, пешке 30-35 минутқа қойыңыз. Сіз тауықты айналдыра аласыз немесе майонезбен үстіңгі жағын майлауға болады. Қалған тұздықты гарнирді пісіру үшін қолданыңыз. Неше порцияға арналған: 8. Пісіру уақыты 35 мин.