Батоннан шыққан Шарлотта
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты35 минут
Өнімдер 1 бөлке, 5 алма, 1 стакан қант, 1 ас қасық. қасық май, жұмыртқа, 2 ас қасық. қасық сүт.
Сипаттамасы Алманы ұсақтап турап, жартылай дайын болғанға дейін қантпен қайнатыңыз. Сіз мейіз, джем, бал, жидектер қосуға болады. Соңында бір қасық сары май қосыңыз. Нанды және әрбір тілімді тағы екіге бөліңіз. Табаққа жұмыртқаны аздап сүтпен шайқаңыз да, нанның әр бөлігін батырыңыз. Олармен ыдыстың түбін және қабырғаларын төсеңіз (жақсырақ ыстыққа төзімді). Содан кейін алмаларды сол жерге құйып, нанның қалған жартысымен үстіңгі жағын жауып, қалған жұмыртқа-сүт қоспасын құйыңыз. Тұмшапеште 30-35 минут пісіріңіз. Қаймақпен бірге қызмет етіңіз. Неше порцияға арналған: 8. Пісіру уақыты 35 мин.