Дәмі бар бөлке
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Мұндай бөлке таңғы асқа пайдалы, ол мерекелік дастарқанға салқын тағамдар ретінде де жарайды. Нанның кесілген бөлігінің үстіне сіз өзіңіздің талғамыңыз бен қиялыңыз үшін жасыл, қызанақтың бір бөлігін салуға болады. Усть бір ескертпе: егер сіз асығыс болсаңыз немесе жалқау болсаңыз, онда пиязды қуырудың қажеті жоқ, оны үккіштен өткізуге немесе жай ғана ұсақтап турауға болады. бөлке 1 дана. жұмыртқа 1-2 дана. консервілер 1 банка пияз 1 дана. сары май 100 г. тұз бұрышы
Сипаттамасы Бидай бөлкесінің екі жағынан да шеттерін кесіңіз. Содан кейін нанның негізін бүлдірмеу үшін одан үгіндіні абайлап алыңыз. Ыдысқа нанның үгіндісін, консервілерді (балық, май, жақсырақ "Скумбрия", бірақ спраттар) жақсылап езіп, араластырыңыз, қайнатылған қатты пісірілген жұмыртқаны үккіштен өткізіңіз. Мұның бәрі шанышқымен немесе қолмен мұқият бүктеледі. Ол жерге аздап қуырылған пияз мен сары май қосыңыз. Мұның бәрі дәмдеуіштермен, яғни тұз бен бұрышпен дәмделеді және мұқият бүктеледі, тегіс болғанша араластырылады. Ал, содан кейін біз бұл массаны нанға, дәлірек айтқанда, одан қалған нәрсеге мұқият толтырамыз. Содан кейін алынған бөлке сүлгімен тартылып, тоңазытқышқа бірнеше сағатқа қойылуы керек.