Ет гүлдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бірақ әрбір порция - сиыр етінің бір бөлігі (бұзау еті), шошқа етінің бір бөлігі, ветчина (немесе төс еті немесе шошқа майы), 1/2 жұмыртқа. Сіз ветчинасыз немесе шошқа етінсіз жасай аласыз.
Сипаттамасы Етті жақсылап шайқаңыз, төс еті жұқа тіліммен кесілуі керек. Сиыр етінің үстіне шошқа етін, сосын төс етін, үстіне жұмыртқаның жартысын (дөңес жағын төмен қаратып) салып, барлығын шарға орап, тігісін төмен қаратамыз. Жоғарыдан біз көлденеңінен 3 кесінді жасаймыз (еттің барлық үш қабатын кесеміз, бірақ жұмыртқаны кеспейміз) және пешке. Онда осы сұлулықтың бәрі ашылып, гүл шығады. Тұмшапешке салмас бұрын, жапырақшаларды сәл ашуға болады. Ал, кейбір жапырақтарда немесе шөптермен бірге қызмет етіңіз.