Итальян тіліндегі балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
400 г жаңа піскен немесе мұздатылған балық филесі
жаңа піскен немесе мұздатылған насыбайгүл шоғыры
2 қызанақ
бір кесек ірімшік
1 банка анчоус
2 үлкен түйір сарымсақ
3 ас қасық зәйтүн майы
дәміне қарай тұз бен бұрыш.
жаңа піскен немесе мұздатылған насыбайгүл шоғыры
2 қызанақ
бір кесек ірімшік
1 банка анчоус
2 үлкен түйір сарымсақ
3 ас қасық зәйтүн майы
дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Алдымен пешті 250С дейін қыздырыңыз. Қызанақтан теріні алып тастаңыз (ол үшін оларды қайнаған сумен шайып тастау керек) және оларды тілімдерге бөліңіз. Насыбайгүлді, сарымсақты ұсақтап тураңыз және ірімшікті үккіштен өткізіңіз (ең жақсысы үгітілген). Пісіру парағын маймен майлаңыз, үстіне тұздалған және бұрышталған балық филесін салыңыз. Оның үстіне зәйтүн майын тамызып, үстіне қызанақ, насыбайгүл, сарымсақ, ірімшік, анчоус саламыз. Барлығын тағы бір рет маймен құйып, пешке 20 минутқа қойыңыз. Көкөністермен немесе қуырылған картоппен бірге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Итальян тіліндегі балық пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 20 мин. Из продуктов вам понадобятся 400 г жаңа піскен немесе мұздатылған балық филесі, жаңа піскен немесе мұздатылған насыбайгүл шоғыры, 2 қызанақ, бір кесек ірімшік, 1 банка анчоус, 2 үлкен түйір сарымсақ, 3 ас қасық зәйтүн майы, дәміне қарай тұз бен бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz