Бадаммен пісірілген банандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер 1 ас қасық. жаңа лимон шырыны 1/4 кесе (60 мл) сүзілген жаңа апельсин шырыны 1/4 шай қасық. үгітілген мускат жаңғағы 1/4 шай қасық. ұнтақталған кардамон 2 ас қасық. ерітілген еріген сары май немесе сары май 4 күшті банан 1/4 кесе (55 г) қант 2 ас қасық. ағартылған бадам, жұқа тілімдерге кесілген
Сипаттамасы Кела митхай Бұл тағамды қант қосылған лимон шырынын немесе алма шырынымен сұйылтылған өрік пюресі қосылған тұздықпен дайындаңыз. Таңғыштың бір түрі де, екіншісі де банандармен керемет дәм контрастын жасайды. Өрік пюресін дайындау үшін 8 өрік алыңыз, қабығын аршып, екіге бөліңіз. Оларды араластырғышқа салыңыз да, 2 ас қасық қосыңыз. л алма шырынын пюре консистенциясына дейін жеткізіңіз. Кішкене ыдыста лимон мен апельсин шырындарын дәмдеуіштермен - мускат жаңғағы мен кардамонмен біріктіріңіз. Пешті (немесе электрлік грильді) алдын ала қосыңыз. Еріген сары маймен немесе сары маймен кішкене печенье парағын майлаңыз. Банандарды аршып, ұзынынан екіге бөліп, кесілген жағын жоғары қаратып пісіру парағына салыңыз. Қасықты бананның жартысына шырынның үстіне құйыңыз, үстіне қалған майды тамызыңыз, содан кейін қантпен біркелкі себіңіз. Банандарды пешке (егер бар болса, жоғары температурада) немесе гриль пешіне салыңыз да, олардың беті көпіршіктермен жабылғанша және сәл қызарғанша 3-4 минут пісіріңіз. Тұмшапештен алыңыз, бадамды бананның бетіне біркелкі орналастырыңыз да, бадам қуырылғанша және қызарғанша қайтадан пешке салыңыз. Пештен тікелей қызмет етіңіз. Дайындау уақыты: 20 мин Сыбаға саны: 4