"Сингапур" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Құрамы: 4 піскен банан, 2 пакет лимон желе, губка торты, 1 литр қаймақ.
Сипаттамасы Өнімдер туралы: Сіз дайын желе сатып ала аласыз немесе оны өзіңіз жасай аласыз, кім біледі. Ең бастысы, бұл лимон желе болуы керек. Дегенмен, экспериментаторлар басқа нәрселерді де байқап көруі мүмкін. Сондай-ақ, бисквитті дайын күйінде сатып алуға немесе оны өзіңіз дайындауға болады. Біз бисквитті осылай жасаймыз: 5 жұмыртқаны бір стақан қантпен жақсылап шайқаңыз және бір стақан ұн қосыңыз, содан кейін ыстық пешке салыңыз, шамамен 30 минуттан кейін ол дайын болады. Банандар жақсырақ жасыл емес, сары, әдемі. Дайындау: Үлкен эмальданған ыдысты дайындаңыз (Енді табақ емес, бассейн емес :)). Желе пакеттерінен алынған ұнтақты жылы қайнаған суға құйыңыз. Жақсылап араластырыңыз. Желе салқындаған кезде, банандарды аршып, оларды біркелкі тілімдерге кесіңіз. Әрі қарай, тостағанның түбіне бананның бір қабатын салып, желе құйыңыз, сонда банан бөліктері толығымен жабылады. Тостағанды суыққа қойыңыз. Қалған желеге қаймақ қосып, жақсылап араластырыңыз. Печеньені бөліктерге бөліңіз (Сұмдық туралы :)). Банан қосылған дерлік қатып қалған желе ыдысын алыңыз. Үстіне бисквит кесектерінің қабатын салыңыз, желе мен қаймақ қоспасын құйыңыз. Содан кейін қайтадан банан қабаты, бисквит, қайтадан құйыңыз және т.б. (Тостаған мен азық-түлік қанша уақытқа жетеді). Тостағанды суыққа шығарыңыз. Таңертеңге дейін тортты тоңазытқышта қалдыруға болады. Таңертең торт ыдысын су моншасына қойыңыз, сәл күтіңіз, содан кейін ыдыспен жауып, аударыңыз. Торт ыдыстан ыдысқа сырғып кетуі керек.