Желе мен жеміс қосылған губка торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер сіз қазірдің өзінде дайын тортты периметрі бойынша картон жиегімен қоршайсыз, оны қағаз қыстырғышпен бекітесіз, сонда торттың үстінде екі сантиметрлік картон қалады, сіз жартылай қатайтылған желе таратасыз - тиімділікті арттыру үшін - сіз мұны қабаттарда жасай аласыз, әр жолы желе қыздырады - бірақ бұл ұзақ, алдыңғы қабат қатқанша күту керек. Егер біз жемістермен безендіретін болсақ, онда олардың үстіне желе бәрін бірдей жартылай тұрақты күйге қоямыз, бірақ щеткамен - сонда сіз жылтыр жемістердің әсерін аласыз. Ол қатайған кезде - картонды алып тастаңыз, желе өткір пышақпен мұқият кесіңіз. Эстетиктер желе шеттерін қыздырылған қасықтың артқы жағымен өңдей алады.
Сипаттамасы Алдымен кәдімгі бисквит пісіріліп, текшелерге кесіліп, пішінге бүктеледі, содан кейін банан (немесе киви немесе шабдалы, жалпы _жұмсақ_жеміс, мен оны тек бананмен сынап көрдім) сол жерге кесіледі, және мұның бәрі желе құйылады (мен қаймақ жасаймын,Ноно поляк тіліне қарағанда дәмді). Содан кейін - тоңазытқышта, ал желе торты дайын болады. Желеді бөліктерге бөлуге болады, әр бөлікке қандай да бір бояғыштар қосып, тортты кезең-кезеңімен толтыруға болады. Немесе сіз мұны жеңілдете аласыз - тортты жоғарыдан төменге қарай дайындаңыз. Кәстрөлдің түбіне жемістерді жайып, желатинді ақырын құйып, оны төсекке қоямыз, бірақ соңына дейін емес, желатинге жабысатындай етіп тортты жайып қоямыз. Салқындатып, контейнерді жай ғана айналдыру арқылы тортты алыңыз. Тек артта қалу үшін ыдыстың түбін бір секундқа ыстық суға батыру керек.