Үй стиліндегі қызанақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Барлығының дәмі мен көзі: жаңа піскен қызанақ (білесіз бе, кейбіреулері бар - қызыл, бірақ қатты), ірімшік (ең жақсысы Эдам, бірақ басқасын да қолдануға болады), майонез (кімге ұнаса), сарымсақ (бұл міндетті, бірақ егер сізде сарымсақтан тұрақты бас тарту болса, онда сіз оны өте аз мөлшерде ала аласыз).
Сипаттамасы Қызанақтарды жууды ұмытпаңыз, оларды ұзына бойына тілімдерге кесіңіз (бұл сіздің (тәрелкенің) биіктігі саусағыңыздың қалыңдығынан (кез келген!) кем болмауы керек). Біз сарымсақты (қабығын да тазалаймыз...), ірімшікті аламыз, шикі үккішке саламыз (міндетті емес, оны кәдімгі үккішпен алмастыруға болады, бірақ бұл ыңғайлы), ұсақтаймыз, майонез қосамыз. Ұнтақталған ірімшікті дәміне қарай қызанақтың (табақтарына) салыңыз. Үстіне кез келген нәрсемен безендіріңіз, бірақ міндетті түрде - ақжелкен бұтағы (сарымсақтың иісін кетіреді). Асың дәмді болсын!!!Бұл тез және өте дәмді!