Жылдамдықты торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер = 500 г сұлы печеньесі 200 г сары май жарты кесе түйіршіктелген қант 500 мл сүт немесе кілегей 2 жұмыртқа 1,5 кесе кофе Кішкене туралған жаңғақ, кез келген, бірақ маған бәрінен бұрын қабығы бар және қант қосылған коньякқа малынған жаңғақ ұнайды.
Сипаттамасы Біріншіден, кофе дайындалады. Кәдімгі, қантсыз. Оның салқындауы үшін қажет. Егер қалыпты кофе болса, онда дәмі сезіледі, сондықтан - не екені белгісіз, бірақ дәмді. Және тағы бір бренди қосуға болады. Ол салқындаған кезде крем дайындалады. Жұмыртқаны қантпен ұнтақтаңыз, сүт немесе кілегей қосыңыз. Мұның бәрі су моншасында үздіксіз араластырылады (тәуекелді ұнататындар мен әсіресе шыдамсыздар үшін сіз баяу отта да жасай аласыз, бірақ содан кейін - назар аударыңыз және тағы да назар аударыңыз!) қоюланғанға дейін (шамамен қаймақ өте қалың емес немесе қою паста сияқты, оны сипаттау қиын). Ешбір жағдайда, егер отта болса, қайнатуға болмайды. Аздап суытыңыз. Жұмсартылған, бірақ ерітілмеген сары майды енгізіңіз. Крем көлемі бір жарым есе ұлғайғанша (неғұрлым көп болса, соғұрлым жақсы) және ағарғанша жақсылап сүртіңіз және шайқаңыз. Кремге 2 ас қасық кофе қосуға болады. Үлкен ыдысты алыңыз (мен әдетте ескі үлгідегі 7 печенье оған оңай сыйатындай етіп аламын, содан кейін олар 3 қабат үшін жеткілікті болды) және кофеге батырыңыз (толығымен батырып, дереу алыңыз, тамшысын шайқаңыз), печеньенің бірінші қабатын салыңыз. . Егер сынықтар болса (жоқ, бұл темірден жасалған емес), оны кофеге батырмай, бос жерлерге қойыңыз. Кремнің бірінші қабатымен майлап, жаңғақ себіңіз. Операцияны қайталау... Ал, әрі қарай - түсінікті - барлық жағынан бүйірден және жоғарыдан безендіріңіз. Салқын жерде (тоңазытқышта емес - ондағы барлық әсемдік жоғалады) 3-6 сағатқа қалдырыңыз. Бар. Сіңдіру және крем ретінде кез келген нәрсені қолдануға болады.