Асқабақтан жасалған печенье
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты12 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жұмыртқа - 1 дана., Маргарин - 50 гр., Ұн - 1 стақан, Асқабақ (пісірілген) - 80 гр. Бұл жұмбақ печеньелерді пісіру үшін сіз бақшадағы асқабақтың мақсаты туралы стереотипті жеңуіңіз керек. Бір қызығы, ол жиіркенішті ботқаны пісіруге немесе оны ең қарапайым түрде бумен пісіруге ғана емес, сонымен қатар жақсы... 1 (бір) тауық жұмыртқасымен қоштасу сіз үшін үлкен жұмыс және күрделі салымдар болмайды деп үміттенеміз, және сіз оны 1/2 (бір секунд) кесе қантпен ұсақ дисперсияда ұнтақтағаныңызға өкінбейсіз. 50 грамм ауа райы маргарині де сізге жарамайды, ол үшін біз оны баяу, бірақ сенімді отта ерітеміз. Біз осыншама жақсы азық-түлікті ұрып-соққандықтан, тәтті жанға бір стақан ұнды да сол жерде тұтынамыз. Ең бастысы, мұның бәрін жақсылап араластыру керек. Ал енді барлық әдептілікке, әдет-ғұрыпқа, әдет-ғұрыпқа түкіріп, ең қызықтысына көшейік. Бұл қатаң кондитерлік өнімде біз 80 грамм мөлшерінде буға пісірілген (пісірілген) асқабақ сияқты масқаралықты жоямыз. Қорқынышты ұсақталған күйде (егер араластырғыш немесе тағамдық процессор болса, бұл плебейлік тағамды не үшін жасап жатқаныңыз мүлде түсініксіз, ал егер сізде тек үккіш болса, бұл сізге арналған). Ештеңе қалмады: осының бәрін қою қаймақтың консистенциясына дейін араластырыңыз да, аздап қасықпен майланған, ғажайып түрде сіздің үйіңізде қалған май, пісіру парағына салыңыз. Егер сіз пешті 150 градусқа дейін алдын ала қыздырсаңыз, онда сіз оған барлық нәрсені салып, 10-12 минут күтіп, науаны шығарып алуыңыз керек... Ең болмағанда суығанша шыдаңыз.