"Геркулес" печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сіз "Геркулесті" алып, оны ыдысқа ыңғайлы етіп құйып, сол жерге маргариннің бір бөлігін лақтырып, оны кішкене пышақпен кесіп, бәрін араластырасыз. бұл мәселе шешілмеуі керек, бірақ барлық үлпектерді маргаринмен майлау керек, бірақ маргарин көп ерімеуі керек - "Сұлы жармасы" жармаға айналады. Содан кейін мұның бәрін пісіру парағына қою керек, бірақ егер сіз оны осылай қойсаңыз, онда сіз оларды осы науадан алып тастай алмайсыз, сондықтан оны тегіс нәрсеге қою керек, мысалы, алюминий тағамдық фольга парақтарына. Сонымен, сіз оны жайып жібересіз, демек, сіз бұл қоспаны осындай кірпілермен пісіру парағына саласыз, және - пешке (оған аздап қант қосу керек)