Бұралған картоп қосылған пирог
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Vadim Rybakov 2:5019/1. 29
Сипаттамасы Бұралған картоп қосылған пирог Бұл рецепттің өте сирек қолданылуына байланысты пирог жойылып кетуге жақын. Өте өкінішті, өз түрінің өте лайықты өкілі! Бірақ біз адамгершілігі мол және парасатты адамдар ретінде бұған жол бермеуіміз керек!:) СОНДЫҚТАН РЕЦЕПТ. Пирог рустикалық деп аталатын кіші түрлерге жатады. Әбігерлену, әрине, көп, бірақ оған тұрарлық. Оны әсіресе картопты ұнататындар мен басқаларды таң қалдыруды ұнататындар бағалайды. Жалпы, ұсақ-түйекке алаңдамай, бастысы туралы. Пирог, мен айтқанымдай, рустикалық, яғни. үлкен - пісіру парағында. Қамыр кәдімгі пирожныйлар сияқты жиналады. Шыдамсыздар дүкеннен өңделген тағамдарды сатып ала алады (бірақ бұл қажет емес). Тазартылған картопты алып, ет тартқыштан өткізеді (дәл сол арқылы). Қуыруға арналған табада майдалап туралған шошқа майын қуырыңыз. Майдың лайықты болуы үшін жеткілікті мөлшерде. Судан сығылған бұралған картопты (әрине, тортқа сығудың қажеті жоқ) қуырылған шошқа майы қосылған табаға салып, дайын болғанға дейін қуырады. Күйіп қалмас үшін араластыру керек, бірақ қуырылған қыртыстарды алу өте қолайлы, оларды табаның түбінен уақытында бөліп алу керек. Бірақ жаңадан бастаушылар, әрине, бұған араласпауы керек - толтыруды жағуға болады. Картоп қуырылған кезде - толтыру дайын болады. Айтпақшы, оның өзі өте жағымсыз дәмге ие, әсіресе қыртыстар сәтті болған кезде! Сонда бәрі түсінікті - салманы жайылған қамырдың үстіне қойып, орап, бәліш пішінін беріп, тігісін тегістеп, тігісін пісіру парағына және табаққа салыңыз. Міне, сіз қамырдың қалаған күйге дейін пісуін күтесіз :). Пирог пісірілген кезде мен оны пергаментке және ескі пальто немесе футболкалар сияқты жылу оқшаулағыш затқа 20-30 минуттай орауды ұсынамын - қамырдың пісірілген қабығы әлдеқайда жұмсақ болады. Менің айтайын дегенім, әрине, пісіру процесін көрмегендердің бәрі бірінші рет толтырудың неден жасалғанын болжай бермейді :). Қырыққабат сорпасы, қуырылған ет, үйдегі желе, маринадталған қияр және т.б. пирог үшін өте жақсы :). Бірақ бұл міндетті емес, ол өздігінен жақсы.