Балық пирогы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Svetlana Orel 2:5020/79. 3
Сипаттамасы Балық пирогы Нағыз балыққа арналған қамыр нағыз ашытқы болуы керек. Мұнда сода мен қопсытқыштың барлық түрлері жарамайды, imho, әрине. Үлкенін, бүкіл пісіру парағын немесе жартысын жасаған дұрыс, бірақ содан кейін пішінде (пирогтарға арналған түрлері бар) оларда бәрібір жақсырақ, пирогты жоғары етіп жасауға болады. Келесі қабат күріш. Көп нәрсе қажет емес, сондықтан тек себіңіз... Оны аздап қайнату керек, бірақ дайын болғанға дейін емес. Балықты кесектерге салған дұрыс. Маған осылай көбірек ұнайды. Егер балық асыл болмаса, онда фаршты жасап, оны көк түске дейін тазартқан дұрыс. Ондағы майонезбен, саңырауқұлақтармен, қайнатылған жұмыртқалармен. Жақсы балық мұның бәрінсіз жасай алады, ал кейде онсыз одан да жақсы болады. Бірақ қуырылған пияз екі жағдайда да міндетті болып табылады. Сары майды аздап шайқаңыз, қамырмен жабыңыз (үстіңгі жағы түбінен жұқа болуы керек), пешке тесіктерді тесіңіз. Алғашқы жарты сағатта пешті ашпаған дұрыс, содан кейін үстіңгі жағы қызғылт түске боялған кезде, астыңғы қасықпен шайқалған сарысымен майлаңыз. майлар. Және бірнеше рет үстіңгі жағы жылтыр болатындай етіп. Торт дайын болған кезде оны бірден кесудің қажеті жоқ, сүлгінің астында жарты сағат дем алсын.