Жидек тұнбасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бесіншіден, технологияның өзі: Таңдалған жемістер / жидектер алкогольмен құйылады (пропорциялар өте ерікті, бірақ жемістерге ашкөздіктің қажеті жоқ - алкогольді аз мөлшерде ішкен дұрыс) және 1 айға қалдырылады. Уақыт өте келе құмыраны шайқаған жөн. Бір айдан кейін (мүмкін және одан да көп. Ол неғұрлым ұзақ отырса, соңғы нәтиже соғұрлым жақсы болады) алкоголь басқа ыдысқа құйылады, ал қалған жемістер қантқа себіледі. Және тағы да күтеміз - бұл жолы жеміс шырынын жіберіп, қант сиропқа айналғанша. Осыдан кейін алынған сироп алкогольге құйылады, ал жемістерді қауіпсіз түрде тастауға болады - егер дұрыс жасалса, олар қағаз сияқты мүлдем дәмсіз болады. Содан кейін алкоголь қажетті күшке дейін сұйылтылады (мен бір жерде 25-30% ұсынамын, артық қажет емес. Бірақ егер сіз сусынды күштірек еткіңіз келсе - қантқа алданып қалмаңыз) және қажет болған жағдайда қант қосылады (сироп түрінде). МАҢЫЗДЫ! Краннан сұйылту үшін суды ешбір жағдайда пайдалануға болмайды.
Сипаттамасы 1. Біріншіден, сізге алкоголь немесе кем дегенде 80% күші бар жақсы чача / самогон қажет, бұл әдіс үшін арақ пен құрамында спирті бар басқа сұйықтықтардың барлық түрлері жұмыс істемейді. Екіншіден, алкоголь таза болуы керек (гидролизденбеген, фюзеляжды емес және т.б.), әйтпесе оны тазарту керек (активтендірілген көмірмен, дистилляциямен және т.б.). Үшіншіден, неден ликер жасау керек - қиял мен эксперименттерге орын бар. Мен білетін табысты компоненттердің ішінен: = қара өрік (жай ғана керемет) шырғанақ (бұлтты болып шығады, бірақ дәмі мейізге ұқсайды) тікенек, шие, арония, мүкжидек / лингонберриді ассортиментте де көруге болады, жалпы - қолдағы жалау. Төртіншіден, шыдамды болыңыз. Ең жақсысы, жақсы, таза (бірақ өте минералданған емес) көзден алынған бұлақ жіптерінің бір түрі. Алынған өнім бір апта бойы тұруы керек, содан кейін ол лайлануды, бөгде қоспаларды және жеміс қалдықтарын кетіру үшін сүзіледі. Соңғы өнім мөлдір мөлдір болуы керек, әйтпесе сүзуді қайталаңыз. Осыдан кейін өнімнің тағы бір айдан бері тұрғаны жөн. 2. Бір грейпфрут алынады (кесілген, кесілген және т.б.), бұған дейін қабығын алып тастаңыз, сонымен қатар кесіңіз. Содан кейін мұның бәрін ыдысқа салыңыз да, сәйкесінше алкогольмен құйыңыз (сұйылтуға болады), шамамен 1/2 литр немесе сәл аз. Тұндыруға қойыңыз (неғұрлым ұзақ болса, соғұрлым жақсы).