Микротолқынды пешке арналған бірнеше пайдалы кеңестер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер Микротолқынды пеште суфле мен печеньені пісіру өте жақсы, олар сода емес, жұмыртқаны қолдану арқылы ғана үлпілдек болып шығады. Тісбасарлар мен тағамдарды табақтарға салыңыз, онда сіз оларды қыздырып, үстелге ұсынасыз.
Сипаттамасы Микротолқынды пештерде ыдыс-аяқтарды дайындау - бұл белгілі бір дағдыларды ғана емес, сонымен қатар кейбір "Инстинкттерді" қажет ететін процесс. Ыдыс-аяқтарды дайындау үшін тез қайнайтын және құрамында ылғалдың едәуір мөлшері бар өнімдерді пайдалану керек. Құрамында дәнекер тіндік қабаттардың едәуір мөлшері бар ет оларды жұмсарту үшін ұзақ термиялық өңдеуді қажет етеді, сондықтан микротолқынды пештерде мұндай ет өнімдерін дайындау практикалық емес. Бұл микротолқынды пеште қысқа мерзімде пісіруге болатын туралған өнімдерге қолданылмайды. Сиыр еті мен шошқа етінен жасалған табиғи өнімдерді қуыру керек, өйткені микротолқынды пеште өңдеу өнімдердің бетінде қыртысты бермейді. Қуырғаннан кейін (грильде немесе табада) етті микротолқынды пешке салыңыз да, қажетті дайындыққа жеткізіңіз. Егер сіз шошқа етін кесек етіп пісіргіңіз келсе, оны жіппен немесе қалың жіппен мықтап орап, май бөліктерімен және дәмдеуіштермен қалауыңызша себіңіз. Осылайша дайындалған шошқа етінің бір бөлігін тұздықта бірнеше сағат бойы маринадтауға болады. Етті микротолқынды пеште кесек етіп пісірудің ерекшелігі - ет кесек тереңдігінің үштен бір бөлігінде ғана дайын болуы керек, содан кейін пешті өшіру керек. Ет пеште 4-5 минуттан кейін дайын болғанға дейін жетеді. Дайындықтың тереңдігі мен дәрежесін аспазшының инесімен немесе қалың тоқылған инемен тесу арқылы анықтаңыз. Егер бір уақытта мөлдір шырын ағып кетсе, ет дайын болады.