Пісірілген шошқа еті.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Еттің бір бөлігін алыңыз (мен шошқа етін жақсы көремін), оған екі жағынан терең кесектер жасаңыз, оларға сарымсақты салыңыз. Қаптаманы дайындаңыз: майонез + қаймақ + желкек + бұрыш + тұз. Бұл жабынмен етті қалың етіп жайыңыз, тілімдерді жақсылап жағыңыз, бәрін фольгаға мықтап ораңыз және әр кг үшін 200С температурада пісіріңіз. ет 1 сағат + жалпы уақыт бойынша 40 минут. Шамамен 15 минут бұрын фольга еттің қызарғанын ашуға дайын болғанға дейін. Жалпы, етті қуырудың көптеген тәсілдері бар, және бұл ең қарапайым және "Лас емес", егер солай десем.