Фольгада пісірілген шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қанша порцияға арналған: 4.
Сипаттамасы Шошқа еті, сәбіз, сарымсақ, лавр жапырағы, зәйтүн майы. Шошқа етін жақсылап жуыңыз, қағаз сүлгімен құрғатыңыз. Еттің барлық бөлігінде өткір, жіңішке пышақпен кішкене ойықтар жасап, кішкене тілімдерге кесілген сарымсақ, лавр жапырағы мен сәбізді салыңыз. Тұздалған етті жақсылап тұздап, қара және қызыл ыстық бұрышпен жағыңыз. Фольга парағына қойып, зәйтүн майымен себіңіз. Мұқият фольгаға және тоңазытқышқа бір тәулікке ораңыз. Тұмшапеште орташа отта шамамен 2 сағат пісіріңіз. Дайын етті сәл салқындатыңыз, жұқа тілімдерге кесіңіз.