Бұғы, бұлан, бұғы, жабайы ешкі етінен жасалған кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Етті 30-40 г бөліктерге бөліп, салқын жерде 10-12 сағат қайнатыңыз. Тұздық үшін сірке суын 1: 1 қатынасында салқын қайнаған сумен сұйылтыңыз, ет тартқыштан өткен пиязды, тұзбен езілген сарымсақты, қантты, ірі ұнтақталған қара бұрышты, лавр жапырағын қосыңыз. Етті шашлыкқа салып, ыстық көмірдің үстіне қуырыңыз, оны зәйтүн майымен немесе шошқа майымен майлаңыз. Шикі пияз және жасыл пияз, қызанақ, қияр немесе маринадталған шие/алхоры, жүзім қосылған кәуаптарға қызмет етіңіз. Ткемали тұздығын немесе "Кетчупты" бөліп алыңыз. Ет - 2000 г, зәйтүн майы немесе шошқа майы - 50 г, пияз және жасыл - 200 г, қияр қызанақ немесе маринадталған қияр - 200 г, тұздық үшін: шарап сірке суы -100 г, қара бұрыш - 2-3 дана., пияз - 100 г, сарымсақ - 1 бас, қант - 30 г, лавр жапырағы, тұз.