Грузин тіліндегі бастурма
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр етінің қабығын қабықшалардан және сорпалардан аршып, 25-30 г текшелерге кесіп, керамикалық немесе эмаль ыдысқа салып, қара бұрыш, туралған пияз, тұз себіңіз, шарап сірке суын, лавр жапырағын, хош иісті бұрыш, араластырыңыз және салқын жерде ұстаңыз. ай -сол 2-3 күн. Маринадталған етті сөрелерге салып, ыстық көмірдің үстінде толық дайын болғанға дейін қуырыңыз, мезгіл-мезгіл түкірікті бұраңыз. Сиыр еті (жұмсақ ет) - 2000 г, пияз - 3 дана., шарап сірке суы - 100 г, ақжелкен - 50 г, ұнтақталған қара бұрыш, хош иісті бұрыш, тұз.