Оңтүстік Африка тіліндегі "Сафари" кәуаптары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бөкен етін (артқы аяғын) 30-40 г қайнаған суға турап, саз балшықтан жасалған ыдысқа салып, майоран, тимьян, майдалап туралған ащы бұрыш, лавр жапырағы, тұз қосыңыз. Еттің үстіне сүт пен сірке суын құйып, суықта 2 күн ұстаңыз. Осыдан кейін, етті алып тастаңыз және аздап шайқаңыз. Еттің әрбір тілімін беконның жұқа тіліміне орап, шашлыққа байлаңыз. Торға қуыру керек. Ұнтақталған қара бұрыш пен хош иісті бұрыштың жеткілікті мөлшерімен дәмделген ащы қызанақ соусымен бірге ұсыныңыз. Ет - 2000 г, сүт - 500 г, 3% сірке суы - 150 г, ащы бұрыш - 5 дана, май - 100 г, шошқа майы - 200 г, ыстық томат тұздығы - 150 г, майоран, тимьян, лавр жапырағы, ұнтақталған қара және хош иісті бұрыш, тұз.