Африкалық стильдегі кәуап (Мозамбик)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қой еті 150
шошқа майы (бекон) 50
сүт 150
сірке суы (9%) 100
томат тұздығы 200
лавр
ыстық және қара бұрыш
майоран
тимьян
тұз.
шошқа майы (бекон) 50
сүт 150
сірке суы (9%) 100
томат тұздығы 200
лавр
ыстық және қара бұрыш
майоран
тимьян
тұз.
Сипаттамасы Артқы аяқтың целлюлозасы кәуап сияқты кесектерге кесіледі. Етті қыш ыдысқа салып, майоран мен тимьянды, майдалап туралған ащы бұрыш пен лаврды қосады. Еттің үстіне сүт пен сірке суының қоспасын құйып, суықта 2 күн ұстайды. Осыдан кейін ет алынып, бұқтырылады. Содан кейін еттің әрбір тілімін жұқа тілім шошқа майына (Беконға) орап, кесектерін шашлыққа салып, грильге қуырып, көп мөлшерде қара бұрыш қосылған томат соусымен бірге береді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Африкалық стильдегі кәуап (Мозамбик) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 150, шошқа майы (бекон) 50, сүт 150, сірке суы (9%) 100, томат тұздығы 200, лавр, ыстық және қара бұрыш, майоран, тимьян, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz