Ардель стиліндегі табиғи котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті (котлет бөлігі)- әрқайсысы 150 г-нан 5 порция, шошқа майы - 100 г, ысталған бел - 100 г, пияз - 3 бас, жаңа саңырауқұлақтар - 250 г, тәтті паприка - 3 бұршақ, ұнтақталған қызыл бұрыш - 1/2 шай қасық, томат пастасы - 2 ас қасық, vi- no - 1/2 кесе, қаймақ - 5 ас қасық, ұн - 1 ас қасық, қызанақ - дәміне қарай 5 дана, бұрыш және тұз.
Сипаттамасы Котлеттерді тұздап, ұнға орап, екі жағынан қуырып, табаға салыңыз. Қалған майда майдалап туралған пиязды сығып, ұнтақталған қызыл бұрыш пен томат пастасын қосып, жылы суға (1 л), тұз, бұрыш құйып, 10 минут қайнатыңыз, еттің үстіне құйып, баяу отта пісіріңіз. . Ысталған белді текшелерге кесіңіз, қайнаған сумен күйдіріңіз, аздап қуырыңыз және ет қосылған кастрюльге салыңыз. Бұрыш пен саңырауқұлақтарды турап, аздап қуырып, котлеттер мен белі бар кастрюльге салып, жұмсақ болғанша пісіріңіз. Дайын котлеттерге олар қайнатылған тұздықпен бірге қызмет етіңіз. Әр котлетке қаймақ қасық құйып, үстіне бөлек пісірілген қызанақты салыңыз.