Рубин соусының астындағы шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Шошқа еті (жұмсақ ет) - 750 г, пияз - 100 г, томат пастасы - 50 г, қара шарап - 150 мл, ысталған бел - 100 г, ет сорпасы - 1 стакан, өсімдік майы - 100 мл, лавр жапырағының 1/2 бөлігі, бұрыш және дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Етті ысталған белдің кесектерімен ұсақтап тураңыз, қыздырылған майға барлық жағынан тұтас бөлікпен қуырыңыз да, басқа ыдысқа салыңыз. Майдалап туралған пиязды сол майға салып, томат пастасын қосып, сорпа мен қара шарапты, тұзды, бұрышты құйып, ет пен лавр жапырағын тұздыққа салып, 20 минут пісіріңіз. Дайын етті алып тастаңыз және тілімдерге кесіңіз (бір порцияға екіден), тұздықты ұсақ електен ағызып, еттің үстіне құйыңыз.