Мусчельдегідей қуырыңыз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты35 минут
Өнімдер Шошқа еті (целлюлоза)-300 г, бауыр-200 г, жүрек-200 г, пияз - 3 бас, томат пастасы - 50 г, сарымсақ - 5 түйір, дәмді - 2 г, ақжелкен, өсімдік майы - 100 мл, шарап - 100 мл, бұрыш және дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Етті, бауырды және жүректі кішкене бөліктерге бөліп, барлық жағынан қатты қыздырылған майға қуырып, бөлек ыдысқа салыңыз. Қалған майға майдалап туралған пиязды сақтап, томат пастасын салып, бір стақан жылы суға құйыңыз, қайнатыңыз, қуырылған етті, бауыр мен жүректі, тұзды, бұрышты салып, дәмді, сарымсақ пен шарапты қосып, шамамен 35 минут пісіріңіз. . Тұздық жақсы қайнатылып, ет жұмсақ болған кезде, тағам дайын болады. Ақжелкенге себілген ыстық күйінде қызмет етіңіз.