Молдова тіліндегі Токитура
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қаптал - 400 г, сирлоин - 400 г, бауыр - 200 г, 1 бүйрек, шарап - 100 мл, шошқа майы - 50 г, сарымсақ - 2-3 түйір, бұрыш - 3 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Етті, бауырды және бүйректі грек жаңғағымен, тұзбен турап, аздап шошқа майына қуырып, бір стақан шарап құйып, бұрыш, езілген сарымсақты салып, бірнеше минут қайнатыңыз. Ыстық күйде салқын гоминимен және ұнтақталған қызыл бұрышпен дәмделген ашытылған қырыққабат салатымен бірге ұсыныңыз.