Словак стиліндегі макарон өнімдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г макарон немесе конус, 250 г жаңа саңырауқұлақтар, 100 г жаңа шошқа майы, 2-3 пияз, 1/3 кесе ақ шарап, 1/3 кесе үгітілген ірімшік, шөптер, тұз және дәмдеуіштер дәміне қарай
Сипаттамасы Макарондарды кесектерге бөліп, тұзды суға дайын болғанға дейін қайнатыңыз, дуршлагқа тастаңыз және қайнаған сумен шайыңыз. Пиязды, саңырауқұлақтарды және жаңа тұздалмаған шошқа майын кішкене текшелерге кесіңіз, аздап қуырыңыз, шарап құйыңыз және шамамен жарты сағат бойы бұқтырыңыз. Салқындатылған макаронды қыздырылған өсімдік майы бар табаға салыңыз, дәміне қарай ыстық саңырауқұлақ соусын, туралған көк, тұз және дәмдеуіштерді қосыңыз. Ақырын араластырыңыз, табаққа салыңыз және үгітілген ірімшікпен жабыңыз.