Саңырауқұлақтар мен ветчина қосылған макарон өнімдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Саңырауқұлақ соусын дайындаңыз. 1 ас қасық. ұн қасық, 50 г шошқа майы немесе өсімдік майы, 1/2 кесе сүт, 200 г қаймақ, 150 г саңырауқұлақ, 100 г ветчина, 3 сарысы пісірілген жұмыртқа, дәміне қарай тұз
Сипаттамасы Тұзды қайнаған суға бөліктерге бөлінген макарон өнімдерін, конустарды немесе басқа макарон өнімдерін қайнатыңыз, суды төгіп тастаңыз, құрғатыңыз. Шошқа майымен немесе өсімдік майымен қуырылған ұнды сүт пен қаймақпен, тұзбен араластырып, белдеулеріне турап, майға бөлек сөндірілген порчини саңырауқұлақтарын немесе шампиньондарды, майдалап туралған ветчина немесе шұжықты және ұсақталған сарысын қосыңыз. Тұздықты қайнағанға дейін қыздырыңыз, макаронды ыстық тұздыққа жіберіңіз, тұздықты қайнатпай, отта аздап ұстаңыз. Туралған шөптерге себілген ыстық күйінде қызмет етіңіз.