Саңырауқұлақтармен пісірілген макарон өнімдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер пісірілген макарон 250 г, жаңа саңырауқұлақтар 500 г, сары май 50 г, пияз 1, жұмыртқа 3, сүт 1 стақан, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды тазалаңыз, жуыңыз, қайнатыңыз, тілімдерге кесіңіз және май мен туралған пияз қосылған табада жұмсақ болғанша қуырыңыз. Пісірілген макарон өнімдерін екі бөлікке бөліңіз. Бір бөлігін маймен майланған терең табаға қабат етіп салыңыз, үстіне саңырауқұлақтарды пиязбен салыңыз, қалған макаронды үстіне біркелкі қабатқа салыңыз. Жұмыртқаны көбіктенгенше шайқаңыз, оларды сүтпен, тұзбен араластырыңыз және саңырауқұлақ қосылған макаронның үстіне осы қоспаны құйыңыз. Табаны алдын ала қыздырылған пешке салыңыз да, 10-15 минут пісіріңіз.