Орманшының қуырдағы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер 500 г сүйексіз сиыр еті, 800 г жаңа саңырауқұлақтар, 3-4 пияз, 6 - 8 картоп, 300 г қаймақ тұздығы, 1 ас қасық. томат пастасы қасық, 150 г май.
Сипаттамасы Картопты тазалаңыз, жуыңыз, тілімдерге кесіңіз және қуырыңыз. Пиязды жарты сақинаға тураңыз, аздап қуырыңыз, жуылған туралған саңырауқұлақтарды қосып, дайын болғанға дейін қуырыңыз. Сиыр етін кішкене текшелерге кесіңіз де, жартылай дайын болғанға дейін жақсы қыздырылған табада қуырыңыз. Содан кейін картопты, саңырауқұлақтарды пиязбен және қайтадан картопты еттің үстіне қабаттарға салыңыз. Қызанақ қосылған қаймақ тұздығын құйыңыз да, пешке 20 минут қайнатыңыз. Қуыруға арналған табада қызмет етіңіз