Саңырауқұлақтар мен ботқа қосылған пирог
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер қарақұмық жармасы 500 г, сары май 100 г, кептірілген саңырауқұлақтар 100 г, пияз 1, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сүттегі кептірілген саңырауқұлақтарды 10-12 сағат ішінде жібітіңіз. Ұнтақталған қарақұмық ботқасын пісіріңіз. Дайындалған саңырауқұлақтарды дайын болғанға дейін пісіріп, ұсақтап тураңыз. Пиязды ұсақтап турап, майға қуырыңыз. Барлық өнімдерді араластырыңыз және табада маймен жақсылап қыздырыңыз. Әрі қарай, пирогты қышқыл немесе қаймақ қамырынан әдеттегідей дайындаңыз.