Туған өлкелер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Күріш қосылған саңырауқұлақ сорпасы 2 пияз, 2 сәбіз, 5-10 түйір хош иісті бұрыш, 2-3 лавр жапырағы, 100 г саңырауқұлақ, 0,5 ақжелкен тамыры, 1 ас қасық. өсімдік майының қасық, 0,5 кесе күріш, шөптер
Сипаттамасы Талап етіледі: 200 г шампиньон саңырауқұлағы, 6 пісірілген жұмыртқа, 2 маринадталған қияр, 300 г майонез. Дайындау тәсілі. Саңырауқұлақтарды қайнатыңыз, майдалап тураңыз. Барлығын туралған жұмыртқа мен қиярмен араластырып, майонезбен дәмдеңіз. Дәміне қарай тұз себіңіз. Сорпаны пияз, сәбіз, хош иісті бұрыш, лавр жапырағы, саңырауқұлақтармен қайнатыңыз және ағызыңыз. Сәбіз мен ақжелкеннің тамырын ұсақтап турап, өсімдік майына қуырып, сорпаға салыңыз. Күрішті құйыңыз, дайын болғанға дейін пісіріңіз, майдалап туралған саңырауқұлақтарды қосыңыз, қайнатыңыз. Жасылдарды табақтарға салып, қызмет етіңіз.