Саңырауқұлақтары бар күріш (салмасы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер күріш 3 ас қасық, жаңа саңырауқұлақтар 100-150 г, май 4 ас қасық, күріш пісіруге арналған 3 стакан су, пияз 1, бидай ұны 1 шай қасық, дәміне қарай тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Күрішті күрішпен толтырылған ойынға арналған сияқты пісіріңіз. Саңырауқұлақтарды тазалап, дайын болғанға дейін тұзды суға қайнатыңыз. Пісірілген саңырауқұлақтарды ет тартқыштан өткізіп, маймен қуырыңыз. Майдан, ұннан және саңырауқұлақ сорпасынан бауырдан тартылған ет сияқты тұздық жасаңыз. Тұздықты күріш пен тартылған саңырауқұлақпен араластырыңыз.