Қызанақ пен саңырауқұлақ қосылған цуккини
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер жаңа саңырауқұлақтар 5-6, жаңа піскен қызанақ 3-4, цуккини 500 г, жұмыртқа 1, сүт 2 ас қасық, ұн 3 ас қасық, өсімдік майы 1/2 кесе, қаймақ 1 стакан, дәміне қарай тұз, аскөк жасыл.
Сипаттамасы Цуккиниді алдыңғы рецептте сипатталғандай қуырыңыз. Жаңа саңырауқұлақтарды тазалаңыз, тілімдерге кесіңіз, қуырыңыз, қаймақ қосыңыз және дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Егер саңырауқұлақтар кептірілген болса, онда оларды қайнатып, турап, қаймақпен жауып, сөндіру керек. Қызанақты сары майға аздап қуырыңыз. Қуырылған цуккинидің әрбір тіліміне қаймақтағы саңырауқұлақтарды және үстіне қуырылған қызанақтың жартысын салыңыз. Қызмет көрсете отырып, ұсақ туралған жасыл ақжелкенге себіңіз. Қаймақ тұздығына қайықта қызмет етіңіз. Бұл тағамды асқабақтан да сәтті дайындауға болады.