Рустикалық стильдегі котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 450 г фрикаделькалар (жартылай фабрикаттар), 300 г саңырауқұлақтар (мұздатылған немесе жаңа піскен), 3 ас қасық. қаймақ қасықтары, 1 ас қасық. ұн қасық, пияз, сорпа текшесі, дәмдеуіштер, лавр жапырағы.
Сипаттамасы Пиязды қуырыңыз, саңырауқұлақтар қуырылған кезде туралған саңырауқұлақтарды (шикі) сол жерге салыңыз - бульон текшесін ұсақтап, қайнаған саңырауқұлақтарға құйыңыз, аздап су құйыңыз, фрикаделькалар қосыңыз, бәрін қайнатыңыз және 15 минут қайнатыңыз, араластырыңыз. Қаймақ салыңыз, араластырыңыз, барлығын ұнға себіңіз, мұқият және мұқият араластырыңыз. Қайнағанға дейін жеткізіңіз. Дәміне қарай бұрыш немесе басқа дәмдеуіштерді қосыңыз. Енді тұздаудың қажеті жоқ (текшедегі барлық тұз). Қанша порцияға арналған: 4.