Асханалық саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г шампиньон саңырауқұлағы, 1/2 кесе кез келген сірке суы (бірақ жақсырақ алма сірке суы), 1/3 кесе өсімдік майы, дана 40-50 бұршақ қара бұрыш, 2-3 түйір сарымсақ, тұз, қант 3 шай қасық.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды жуыңыз, табаға салыңыз, май, сірке суын, тұзды құйыңыз, қант, бұрыш қосыңыз. Барлық. Сұйықтық түбінде бір жерге шашырап кетеді - сондықтан қажет. Мұның бәрін отқа қойыңыз, қайнатыңыз, қақпақпен жабыңыз және баяу отта 5-7 минут қайнатыңыз. Оттан алыңыз, майдалап туралған сарымсақты қосыңыз. Құмыраға және тоңазытқышқа үш-төрт сағатқа жіберіңіз. Қанша порцияға арналған: 4.