Рустикалық стильдегі саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жаңа шампиньондар 230 г, жаңа картоп 90 г, өсімдік майы 20 г, тұз 3 г, ұнтақталған қара бұрыш 2 г, ақжелкен 5 г.
Сипаттамасы Өңделген саңырауқұлақтарды толығымен дайын болғанға дейін қайнатыңыз, кесектерге кесіңіз және өсімдік майына қуырыңыз. Картопты "Формасында" пісіріп, қабығын аршып, тілімдерге кесіңіз. Өсімдік майына қуырыңыз. Пиязды кішкене текшелерге кесіп, дайын болғанға дейін қуырыңыз. Бөлінген табаға қабаттарға салыңыз: картоп, пияз, саңырауқұлақтар және пеште пісіріңіз. Шөптермен безендірілген сол табада үстелге қызмет етіңіз. Бұл тағамның тағы бір нұсқасы да мүмкін (майсыз емес): Бұл жағдайда картоп, пияз, саңырауқұлақтар, қаймақ және үгітілген ірімшік порцияланған табаға салынады. Пеште пісіреді. Сондай-ақ, жасыл бұтақтармен безендірілген табада қызмет етеді.