Жұмыртқасы бар тауық бауыры.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық майына немесе иіссіз өсімдік майына майдалап туралған пиязды қызарғанша қуырыңыз. Онда аздап тұздалған және кептірілген тауық бауырын қосыңыз. Тендерге дейін қуырыңыз. Осы уақытта жұмыртқаны тік күйінде пісіріңіз . Бауырды қуыруға арналған табада өте ұсақ емес кесектерге кесіңіз. Ірі туралған жұмыртқамен (бір табада) араластырыңыз. Тікелей табада ыстық күйінде қызмет етіңіз. Жаңа піскен француз орамдары мен кофемен өте жақсы үйлеседі.