Қызғылт тұздықтағы тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды 2 бөлікке бөліп, тұз бен бұрышпен аздап сүртіңіз, табада зәйтүн майына немесе өсімдік майына жақсылап қызартыңыз. Аяқтың бөліктерін кастрюльге салыңыз. Сұйық ақ ұн соусын дайындаңыз: табада қалған майға 3-4 ас қасық құйыңыз. ұн қасықтары қызарғанша 2 стакан қайнаған сумен сұйылтылады, аздап қайнатылады және тұздықтың түсі қызғылт түске боялуы үшін аздап томат пюресі қосылады. Тұздықты тұз, бұрыш, туралған шөптермен дәмдеңіз, 3-4 ас қасық қосуға болады. құрғақ ақ шарап қасықтары. Тұздықты қуырылған аяқтың үстіне құйып, ет жұмсақ болғанша өте баяу отта қайнатыңыз. Қуырылған картоппен ыстық күйінде қызмет етіңіз, оған қуыру процесінде дәміне қарай ұсақталған сарымсақ қосылады.