Шошқа етінен жасалған қуырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы терісі бар 2 кг тұздалған шошқа еті, ірі тұз, ұнтақталған қара бұрыш, 20 қалампыр таяқшасы, 2-3 ас қасық. крахмал қасықтары, 2 ас қасық. майлы қаймақ қасықтары. 1. Пешті 150 Вт дейін қыздырыңыз. Ветчина терісін көлденеңінен көлденеңінен кесіңіз. Тұз бен бұрыш себіңіз, қалампыр таяқшаларымен толтырыңыз. 2. Ветчинаны жақсылап майланған табаға салыңыз, терісін жоғары қаратып, шамамен 4-4,5 сағат пісіріңіз. 3. Дайын етті пештен алыңыз, жылы жерге қойыңыз. Қуыру кезінде бөлінген шырынды қайнатыңыз. Оған 250 мл су құйып, дәміне қарай тұз бен бұрыш қосыңыз. 4. Тұздықты крахмалмен қайнатыңыз, қаймақ қосыңыз. Қуыруды тілімдерге кесіңіз және табаққа салыңыз. Онымен бірге қызыл қырыққабатқа қызмет етіңіз.