Көкөніс пудингі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Хош иісті тамырлардың жиынтығын, 1 бас пиязды және 10 саңырауқұлақты тазалап, турап, 5 ас қасықпен 20 минут қайнатыңыз. өсімдік майының қасықтары, шарап (1 стақан) және бір шымшым тұз, 1-2 ас қасық бөліктерге қосыңыз. қасық су. гүлді қырыққабаттың 1/2 бөлігін таяқшаларға бөліп, массаға қосып, тағы 15 минут қайнатыңыз, біртіндеп тағы 1/2 кесе ыстық су құйыңыз. 2 ас қасық қосыңыз. күріш қасықтары, 2 ас қасық. бұршақ қасықтары және 1,5 кесе су. Баяу отқа қойып, күріш ісінгенше ұстаңыз. Қара бұрыш, туралған ақжелкен, тұз себіңіз және салқындатыңыз. 3 ас қасықтан құтқару арқылы сүт тұздығын дайындаңыз. 30 г сары май қосылған ұн қасықтары ашық сарыға дейін және 2 стакан салқын сүтпен сұйылтылған. Тұз бен бұрыш қосып, 5 ас қасық қосыңыз. үгітілген ірімшік қасықтары және суық көкөністермен араластырыңыз. 3-4 ақуызды бір шымшым тұзбен және бір тамшы сірке суымен қалың көбікке ұрып, массаға қосыңыз. Ақырын араластырыңыз, майланған және ұнтақталған нан үгіндісіне (2 ас қасық қасық) себілген ыдысқа салыңыз да, су ваннасында 1 сағат бойы қайнатыңыз. Таңдалған тұздықпен және маусымдық салатпен бірге қызмет етіңіз.