Ақуыздық крем
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1. белки бір шымшым тұзбен шайқаңыз, олар шайқауышта ұсталғанша, содан кейін тағы бір қант ұнтағымен шайқаңыз - 3 ақуызға 6 ас қасық. 2. Немесе сіз сондай-ақ қаймақ протеинінің кремін жасай аласыз - дәл солай, алдымен 6 ас қасықтан қант шәрбаты пісіру керек. қант қасықтары және 1/4 ас қасық. қалың жіпке сынама алынғанша су құйыңыз да, шайқалған ақуыздарға жұқа ағынмен құйыңыз, тез араластырыңыз және тағы 1-2 минут шайқаңыз.