Жаңа жылдық қар бүршіктері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Салқындатылған жұмыртқаның ағын шайқаңыз, аздап тұздап, олар қоюлана бастағанға дейін. Ұруды жалғастыра отырып, біртіндеп қант ұнтағын қосыңыз. белки мүлдем қоюланғанша шайқаңыз. Сүтті, кілегей мен түйіршіктелген қантты қайнатыңыз, ванильді қосыңыз. Ас қасықпен шайқалған белки алыңыз, екінші қасықтың көмегімен жұмыртқаның пішінін беріңіз және қайнаған сүт пен кілегей қоспасына ақырын батырыңыз. белки шанышқымен айналдыра отырып, бір уақытта 2 минут пісіріңіз. Дайын "қарлы кесектерді" саңылаулы қасықпен електен алып тастаңыз. Сүттің ағып кетуіне жол беріңіз. Содан кейін сүт қоспасын сүзіп алыңыз. Жұмыртқаның сарысын ыдысқа езіп, ыстық сүт қоспасына жұқа ағынмен құйыңыз, қоспасы ұйып қалмас үшін үздіксіз араластырыңыз. Содан кейін оны өте тыныш отқа қойып, қайнатыңыз, араластырыңыз және қаймақ аздап қоюланғанша қайнатыңыз. Оны жоғары жиектері бар табаққа құйыңыз және салқындатыңыз. Қызмет көрсетер алдында "Қарлы кесектерді" кремнің үстіне қойып, консервіленген жемістер мен жидектермен безендіріңіз. Ақуыздар мен сарыларға бөлінген 6 жұмыртқа үшін: бір стақан қант ұнтағы, 200 г. сүт, 200 г. кілегей, 2 ас қасық. түйіршіктелген қант, 1 шай қасық. ваниль, пышақтың ұшындағы тұз.