Кремдер - 8 дана
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1. Қаймақ 1 ас қасық. (салқындату үшін), қант - 1 ас қасық. какао немесе жаңғақтармен араластырыңыз (немесе араластыруға болмайды). Мұның бәрін үлпілдек массаға шайқаңыз. 2. Шоколад - 100 г, ұн - 1 ас қасық. жоғарғы жағымен, 2 жұмыртқаның сарысы, 1 ас қасық. сүт, 4 ас қасық. түйіршіктелген қант. (2-3 торт үшін) Ұнды ашық алтын түске дейін қуырыңыз, салқындатыңыз және эмальданған ыдыста шайқалған сарысымен біріктіріңіз. Сүтті қантпен қайнатыңыз және жұмыртқа қоспасына жұқа ағынмен құйыңыз, баяу отта 5-6 минут қыздырыңыз. қоюланғанша үгітілген шоколадты қосыңыз. Торттың жоғарғы жағын қант ұнтағымен шайқалған ақуыздармен безендіріңіз. 3. Шоколад - 100г, қант - 200г, .5 ас қасық. жылытылған сүт, 2 ас қасық. л. ұн (3 торт үшін) Шоколадты үккіштен өткізіп, қантпен араластырыңыз да, эмальданған ыдыста су ваннасында ерітіңіз, ұн қосыңыз, араластырыңыз, сүт құйыңыз, араластырыңыз. Отқа қойыңыз және қайнатыңыз, үнемі араластырыңыз. 4. тәтті какаоны немесе еритін кофені сүтпен қайнатыңыз немесе кәдімгі сиропқа бір пакет еритін шырын қосыңыз, әйтпесе кептелісіңізді сүзіп, аздап сұйылтылған желатин қосыңыз, себебі желе емес, кремнің қалыңдығына қол жеткізу маңызды. . 5. 150 г. сары майды шайқаңыз, сосын ұруды жалғастыра отырып, қайнатылған қоюландырылған сүттен бір банка қасық, ең соңында үш ас қасық какао қосыңыз. 6. 3 салқындатылған ақуыз, .5 ас қасық. қант (кішірек), .5 ас қасық. кез келген джем (2-3 торт үшін) Барлығын бірге шайқаңыз және солай болды! 7. Сүт 1-1,5 ас қасық., ұн немесе крахмал - 1 ас қасық. л. жоғарғы жағымен, қант - .5 ас қасық. Желе пісіріп, сөреде тұрғанның бәрін қосыңыз (какао, май, ваниль, джем, мейіз және т.б.) 8. 3 ақуызды қантсыз қатты көбікке шайқаңыз, содан кейін джеммен араластырыңыз (қалың болуы керек). Егер ол сиреньге боялған қара қарақат болмаса, жақсы болады. IMXO - ақ немесе сарғыш сәуле. бөлек, сарысын жақсырақ шайқаңыз, қантпен - бір сарысына екі шай қасық, жақсырақ су моншасында, майды шанышқымен шайқаңыз және шайқауды жалғастыра отырып, сарысын бір жерге бір шай қасықтан қосыңыз, әр жолы шайқаңыз. сары май тегіс болғанша. Жалпы алғанда, крем жақсы, егер оның құрамында жұмыртқа көп болса, ол жұмсақ болады, менде, мысалы, үш жұмыртқа жарты пакет майға кетеді, сондықтан 50 грамм сарысы дұрыс.